Rákoshegyi Hírlap

Rákosmentén járt a "Vörös tigris"

Magyarul Vörös tigris Szövetség a neve a Kouko-Kai-nak. Ez a szervezetet 1994-ben alapították és a célja a sportok és a művészetek támogatása, valamint népszerűsítése.
Október utolsó hétvégéjén kerületünkben tartották az idei budapesti V.I.P. klubtagsági avatójukat. Rabb Edit a rendezvény házigazdája és a Kouko-Kai régió vezetője üdvözölte a vendégeket majd Huszár Antal a KOUKO-KAI International elnöke nyitotta meg a díjátadót.
Elmondta, hogy a szervezet alapítása óta megalkottak egy különleges programot, mely MODERN MECENATÚRA néven képes támogatni valamennyi oktatási intézményt, egyesületet és civil szervezetet, hogy a sport és kulturális életüket színvonalasabb körülmények között szervezhessék. A KOUKO-KAI tehát egy olyan értékteremtő tevékenységet végez, melyben a minőségi sport- és művészeti eseményekre alapozva teremtünk meg egy egyedülálló, nemzetközi, aktív közösségi életet.
Céljaik megvalósításában kiemelt szerepet kapnak a KOUKO-KAI magját képező Professzionális bokszolóként, nagyközépsúlyú kategóriában junior Silver világbajnokjaik, akiket sportolóként, művészként, vagy kiemelt támogatónkként, példaképnek állíthatnak a társadalom minden rétege elé.
Ezen a gálán 3 rákosmenti sportoló kapott V.I.P. klubtagságot és a 2014-es évre szponzori megállapodásban vállalva a kiemelt támogatásukat. Rövid filmben mutatták be a sportolók eddigi munkáját és sikereit. ők pedig a következők: Harangozó Kitti az FTC SWIMMING versenyúszója és nyíltvízi úszó bajnoka (Rákoshegyi), Prés László shotokan karate háromszoros Európa bajnoka és Nemesapáti Norbert professzionális bokszolóként, nagyközépsúlyú kategóriában junior Silver világbajnok. Rajtuk kívül még V.I.P. klubtagságot kapott Szepesi Csenge a soproni Kamikaze Kyokushin Karate Egyesület versenyzője magyar, dán és horvát nemzeti bajnoki címmel rendelkezik, Csapó Dorina komáromi testépítő, többszörös nemzetközi fitness bajnok, Tóth-Miklai Tibor a pécsi világbajnok kick-boxoló napjainkban már edzőként is bizonyított.
Az esemény végén a sajtó munkatársai közül Riskó Géza a MTVA sportfőszerkesztője kapott V.I.P. klubtagsági igazolványt, a Hír TV stábja pedig oklevelet kapott eddigi munkájáért.

Édua Infomédia Kft.

Top Desktop version